Lundberg kommenterar avtalsrörelsen

Lars Lundberg– Att både arbetsköparna och industrifacken sagt nej till medlarbudet förvånar inte.
Det säger Lars Lundberg, SKPs fackliga sekreterare, i en kommentar till avtalsrörelsen.

– Arbetsköparna har som bekant erbjudit facken ett nollbud vilket är detsamma som lönesänkning. Frågan om bemanningsföretagen är en giftbägare då dessa företag är ett verksamt medel för att kringgå LAS. Genom bemanningsföretagen kan chefen gå fram till en anställd och tacka för dagen och meddela att i morgon behöver vi inte dina tjänster. Ett annat ord för detta är att manifestera kapitalets diktatur på arbetsplatsen, säger Lars Lundberg.
– All heder åt Pappers.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.