Ukraina: Den senaste politiska terrorhandlingen mot kommunistpartiet

Den regerande, nyfascistiska Kiev-regimens försök att på olaglig väg förbjuda Ukrainas Kommunistiska Parti fortsätter genom fabricerade anklagelser om separatism, finansiering av terrorism, terroristiska handlingar och utbildning av terrorister.

Tidigt i morse utförde representanter för brottsbekämpande myndigheter en räd mot kontoret för kommunistpartiets regionala Nikolaev-kommitté med syfte att förfalska bevis som skulle länka kommunisterna till statsfientliga aktiviteter.

Kommunistpartiet bedriver sin verksamhet i strikt överensstämmelse med Ukrainas konstitution och annan normativ, nationell lagstiftning, samt har konsekvent förespråkat landets territoriella integritet och en fredlig lösning på konflikten i Donbass.

Vi betraktar de senaste händelserna som ytterligare ett brott begånget av “Kiev-juntan”, ytterligare en länk i kedjan av förtryck och förföljelse av opponenter, förföljelse av de som arbetar för fred och försvarar de fattiga och förtryckta människorna i Ukraina.

Ukrainas Kommunistiska Parti
23/4-2015

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.