Sekoklubb ”fördömer den kriminella bombattacken i Turkiet”

SEKO Tunnelbanan, Klubb 111, fördömer den kriminella bombattacken som ägde rum i lördags i Turkiet mot arbetar- och fredsrörelsen. Vi uttrycker vår solidaritet med folket i Turkiet och våra kondoleanser till familjerna och arbetskamrater som har drabbats av detta.

Arbetar- och fredsrörelsen försökte att mobilisera med en stor demonstration mot alla planer som regeringen och kapitalet har som gör hela östra medelhavet till en krigszon. Denna demonstration attackerades med bomber för att skrämma folket, arbetar- och fredsrörelsen.

Vi uttrycker ännu en gång vår solidaritet och vi anser att det enda svaret mot den imperialistiska terrorn är folkets kamp.

Med kamratliga hälsningar

För SEKO Klubb 111:s styrelse
Jannis Konstantis
Ordförande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.