KPRF firade Oktoberrevolutionen

Ryska Federationens Kommunistiska Partis centralkommitté publicerade ett meddelande på dagen för Oktoberrevolutionen där det stod:

”Ryska Federationens Kommunistiska Parti firade denna dag med massdemonstrationer och massmöten runtom i hela landet från Vladivostok i fjärran östern till Kaliningrad i väst. Partimedlemmar såväl som representanter från andra organisationer – ungdomar, kvinnor och fredsaktivister lade blommor vid Vladimir Lenins monument. Vi arrangerade också festligheter såsom konserter och möten för partigrupperna. Partikort gavs i en högtidlig stämning till ett dussintal nya partimedlemmar.”

kprf-ryssland2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.