Nya civila dödsoffer i folkrepubliken Donetsk under förra veckan

Mellan den 6 till den 12 februari har sex personer dödats och ytterligare sex skadats i folkrepubliken Donetsk på grund av beskjutningar från Kievjuntans repressiva styrkor.

Detta enligt en kvinnlig talesperson på nyhetsbyrån i folkrepubliken Donetsk den 12 februari. Två civila dödades i samband med en explosion vid den ukrainska checkpointen Novomikhaylovka. Under samma tidsperiod skadades sex personer vilka fördes till sjukhus och olika medicinska institutioner. Två civila rapporterades under förra veckan saknade varav två personer greps av den ukrainska sidan.

Således enligt information från den kvinnliga presstalespersonen har totalt 3958 personer dödats av vilka 582 var kvinnor och 71 var barn under 18 år under den militära konflikten på folkrepublikens Donetsk territorium. I dagsläget rapporteras 6196 personer vara skadade och 420 personer rapporteras vara saknade.

Länk till artikeln:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.