Europas kommunistiska ungdom proklamerar gemensam kamp

Det 12:e mötet för Europas kommunistiska ungdomsorganisationer (MECYO) hölls i Rom mellan den 27:e och 28:e februari på temat ”den kommunistiska ungdomens roll och kamp i det revolutionära kriget mot monopollkapitalet och imperialisterna”. Det var 16 kommunistiska ungdomsorganisationer som deltog från 15 olika länder. De kommunistiska ungdomsorganisationerna antog ett uttalande och deklarerade att de skulle ha samverkande aktioner i sina respektive länder på Världsflyktingdagen den 20 juni.

Ni hittar det fullständiga uttalandet av MECYO på Sveriges Kommunistiska Ungdomsförbunds webbsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.