Fackliga Världsfederationens (FVF) 17:e kongress avslutades

Fackliga Världsfederations (FVF) kongress avslutades under lördagen. Kongressen var mycket lyckad och 112 fackliga aktivister äntrade podiet och talade om situationen för facket och arbetarklassen i de olika länderna samt de framsteg som FVF har gjort de senaste fem åren.

Den 17:e kongressen avslutades med att välja den nya ledningen för FVF och att rösta fram handlingsplanen för åren 2016-2020. Kamrat George Mavrikos från Grekland omvaldes till generalsekreterare för FVF.

Många tusentals arbetare deltog i en avslutningsdemonstration för att hylla FVF:s 17:e kongress.

FVF:s (WTFU) vänförening i Sverige
https://fvfsverige.wordpress.com/

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.