Demonstration 4 februari för reella lönehöjningar och mot prishöjningar

FACKLIGT Fackklubben SEKO Tunnelbanan i Stockholm, Nobina Bussförare och medlemmar i Kommunal arrangerar en demonstration lördagen den 4 februari. Samling är kl. 13 på Norrmalmstorg , med avmarsch till Norra Bantorget 13.45. 

Parollerna är

  • Reella lönehöjningar!
  • Billiga mat- och elpriser!
  • Nej till hyreshöjningar!

I uppropet skriver  arrangörerna: Vi lever i historiska tider, med rekordhög inflation som för första gången på decennier hotar löntagare med en period av kraftiga reallönesänkningar. Det är i sådana tiden som vi måste gå samman för att försvara oss, så att arbetsgivarna inte ska vältra över alla kostnader på oss. LO-ledningen och facken inom industrin med låga lönekrav på 4,4 procent har precis motsatt effekt – det innebär att de rikas vinster försvaras på vår bekostnad och skickar signalen på att vi är beredda att sänka våra löner utan strid.

SEKO Klubb 111

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.