Grekiska tågolyckan – protest- och solidaritetssamling i Stockholm på måndag!

INRIKES Grekiska föreningen i Stockholm kallat till en protest- och solidaritetssamling framför den grekiska ambassaden i Stockholm (Kommendörsgatan 16, närmaste tunnelbanestation Stadion), måndagen den 6 mars kl 18.00.

Protesterna vänder sig mot den politik som inte tvekar att offra människoliv för olika affärsgruppers vinster. Mötet kommer också att begära en  fullständig utredning av orsakerna till tragedin och att ansvar utkrävs. Grekiska föreningen välkomnar inte bara sin egna medlemmar, utan alla arbetare, ungdomar, kvinnor, pensionärer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.