SKP i möte på kubanska ambassaden

PARTIET Under dagen träffades den kubanska ambassadören och kommunisternas ordförande på den kubanska ambassaden. Upplysningar och förklaringar kring situationen i de respektive länderna, samt den kommunistiska rörelsen och världssituationen diskuterades.

På mötet, som ägde rum på den kubanska ambassaden i Stockholm, deltog även representanter från Kubanska institutet för vänskap med folken, som förklarade situationen på Kuba och den press som landet är utsatt för.

De svenska kommunisterna, som representerades av partiets ordförande Andreas Sörensen, förklarade den politik som rörelsen just nu för och vilken riktning partiet har. Han förklarade också den politiska situationen i Sverige och förde bland annat fram partiets synpunkter kring den internationella kommunistiska rörelsen och de djupa motsättningar som präglar den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.