Aktiv start på det nya året för SKP i Malmö

PARTIET För kommunisterna i Malmö och Burlöv blev det en aktiv start direkt på det nya året. Under nyårsdagen delades en större mängd flygblad för den pågående kampanjen ut  i både Burlövs kommun och i Malmöförorten Oxie. Samtidigt fördes diskussioner med männsikor som som stannade upp och ville prata om de prishöjningar som vi alla känner av. 
 
Det kändes roligt och inspirerande att nå ut och följa upp det aktiva avslutet på det gamla året. I mellandagarna var kommunisterna nämligen ute och delade ut flygblad i både Husie och Hyllie i Malmö.
 
Vill du hjälpa till i den pågående kampanjen? Tveka inte att ta kontakt med SKP, oavsett var i landet du bor! 
 
SKP Malmö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.