EU-valskampanjen är igång i Göteborg!

PARTIET SKP Göteborg har påbörjat mobiliseringen för EU-valskampanjen. På onsdagen färgades Backaplan röd av partimedlemmarna som samlades för att affischera och dela ut flygblad. Backaplan är en trafikknutpunkt på ön Hisingen där många arbetare med trötta kroppar och själar passerar dagligen på väg till och från jobbet. Kapitalet dominerar platsen med sina köpcentrum, varumärken och reklamskyltar.

Just denna dag fanns också Vänsterpartiet på plats och kampanjade. Men trots den hårda konkurrensen så lyckades kommunisterna bryta igenom gyttret och fånga uppmärksamheten hos intresserade som stannade en stund för att prata politik. Vänsterpartiet fann det snart nödvändigt att flytta sig längre bort!

Fram till valet följer mer samtal, affischering och utdelning av flygblad i de bostadsområden där vår politik kan få mest resonans.

SKP Göteborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.