Valkampanjen är igång i södra Stockholm!

SKU, PARTIET Under fredagen var ungkommunisterna ute i flera förorter i Södra Stockholm med både flygblad och affischer. I Fittja, Skärholmen, Liljeholmen och Östberga sattes det upp 120 affischer totalt under  den sköna vårkvällen och ett flertal flygblad delades samtidigt ut.

Flera diskussioner hade vi med förbipasserande som stannade upp och uttryckte sitt missnöje mot EU, pengarna som går till kriget i Ukraina och hyckleriet gentemot folket i Palestina som tillåts bli mördade av Israel, med EUs medgivande såklart.
 
De kommande veckorna planeras det att flera hundratals affischer ska sättas upp och tusentals flygblad delas ut i och runtomkring Stockholm. 
 
SKU Stockholm 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.