Afghanistan: Civila dödades igen

Minst 33 civila afghaner dödades av de Nato-ledda styrkorna nyligen, uppgav på måndagen det afghanska inrikesdepartementet.

Det är den tredje Natoattacken på en vecka där civila drabbas.

En tanke på “Afghanistan: Civila dödades igen

  1. usa förnekar sig inte dom kör på som en tornado och dödar allt i sin väg. nu håller dom på att bygga ett nytt guantanamo i flygbasen utanför kabul. bagram airbase. samtidigt som civilbefolkningen blir narkomaner.2dollar för en dos.det är billigare att köpa knark än mat vilket är en bristvara för vanliga civila.opiumodlingarna har ökat 44GÅNGER efter usas okupation av afganistan.snart är det väl som det var i vietnam under usa okupationen knark och prostitution det enda dom klarar av att dela med sig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.