Återigen massmöten i Grekland

Den 15 november var dagen efter den andra omgången av de regionala och kommunala val i Grekland. Grekland kommunistparti (KKE) som hade en betydande ökning i röster, organiserade massmöten i Aten, Thessaloniki, Patras och andra städer i hela Grekland.

Massmötena arrangerades med anledning av ”trojka”-företrädares besök till Grekland, som tillsammans med den socialdemokratiska regeringen i PASOK planerar nya nedskärningar, förutom de försämringar för arbetarklassen  som regeringen redan beslutat om och infört.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MP9hu_IsKoA[/youtube]

Film från den 15 november.

Relaterat: Framgångar för kommunisterna i Grekland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.