Burlöv: SAP ger betydande post till Sverigedemokraterna

Igår kväll så gav Socialdemokraterna sitt stöd till SD: s kandidat när man valde andre vice ordförande i kommunfullmäktige i Burlöv. Sverigedemokraterna hade ställt det som ett krav för att stödja endera sidan när det gäller omröstningen gällande kommande kommunalrådsposter.

Men enligt Katja Larsson som är kommunalråd för Socialdemokraterna, så har de inte alls gjort upp med Sverigedemokraterna, meddelar hon Sydsvenskan. Hon påstår att det istället handlar om att Moderaterna hade krävt för många poster och därför gick det som det gick.

Att hon och övriga SAP tror att folk är så enfaldiga att de tror på hennes skrönor är beklämmande men ännu mer groteskt är att det verkar som Socialdemokraterna i Burlöv har inga problem att alliera sig med vilka krafter som helst för att behålla makten i kommunen.

Victor Diaz De Filippi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.