Rasister och kapitalister går hand i hand!

Det här är ditt land, det här är mitt land, landet tillhör dig och mig!!! …sjunger Mikael Wiehe

Sverigedemokraterna vill utesluta vissa människor från samhället precis som om det skulle vara en speciell folkgrupp som skapar samhällsproblemen när det egentligen handlar om det kapitalistiska samhällssystemet stora brister.

Det är kapitalet och storfinansens härjningar som förstör ditt och mitt land, våra gemensamma egendomar i form av naturresurser och miljö, man exploaterar för sina egna syften och stoppar vinsterna i sina egna fickor. Man tar sig rätten att sko sig på ditt och mitt arbete, man tar sig rätten att stjäla våra naturtillgångar och man tar sig rätten att förvägra folket människliga rättigheter som tryggad försörjning, allas lika värde, frihet demokrat och mycket mer!

Sverigedemokraterna springer kapitalets ärende och vill slå blå dunster i folks ögon, få folk att tro att bara vi slänger ut invandrarna och stänger våra gränser för hjälpbehövande människor så löser sig alla samhällsproblemen. Man vet att om arbetarklassen accepterar deras vansinniga retorik och verkligen tror att det finns så enkla lösningar så har man vunnit en seger och klasskampen försvagas.

Tyvärr finns det en del människor i arbetarklassen som gått på detta och röstat in rasister i våra beslutande församlingar när vi istället skulle ta tjuren vid hornen och gå med i den kommunistiska rörelsen och kämpa för arbetarklassens rättigheter. Svaret på samhällsproblemen ligger i kampen mot kapitalismen!Det finns inga enkla lösningar på dom problem vi upplever idag utan det krävs ett hårt och engagerat arbete! Arbetarklassens lycka är dess eget verk, invandrare och svenskar tillsammans i kampen för ett framtida socialistiskt/kommunistiskt samhälle!

Alla behövs och gå inte på Sverigedemokraternas vansinnesretorik!

Sverigedemokraterna har ingen politik som skulle gå att införliva i ett framtida samhälle! Ett sådant samhälle skulle förinta sig själv när inget nytt tillåts att växa fram. Sverigedemokraterna har bara en retorik utan verkliga lösningar!

Sverigedemokraterna gör allt för att försvara ett kapitalistiskt utsugarsystem och storfinansens privilegier! Man är rädd för demokratiska fri och rättigheter för om folket fick makten skulle privilegierna för dom rikaste försvinna. Man är rädd för invandrarna därför att det stärker arbetarklassens kamp för ett bättre samhälle.

Rasister och kapitalister går hand i hand!

Kim Jensen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.