KPRF hjälper nödställda i Ukraina

Rysslands Kommunistiska Parti (KPRF) har skapat ett högkvarter för humanitärt bistånd till sydöstra Ukraina.

Partiet skriver bland annat att Kievjuntan ignorerar det stora antalet civila dödsoffer och att de förtrycker folket som vill ha självständighet. ”I denna mycket komplicerade situation behöver invånarna i sydöstra Ukraina hjälp. De har ett stort behov av medicinsk utrustning, mat med mera.”

Den viktigaste uppgiften för kommunisterna är att organisera insamlingar och leveranser av humanitärt bistånd till sydöstra regionen i Ukraina, fortsätter partiet. KPRF avslutar med att uppmana sina grundorganisationer att organisera insamlingar av humanitärt bistånd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.