PAME trappar upp kampen

Vi fortsätter och trappar upp vår kamp mot kriget som regeringen, Europeiska Unionen och monopolkapitalet deklarerat, betonar PAME (Alla arbetares militanta front) i Grekland efter den landsomfattande 24-timmarsstrejken den 27 november. Demonstrationer i 67 städer genomfördes samtidigt som strejken.

I ett pressmeddelande från fackförbundet efter strejken meddelas att PAME välkomnade att tusentals strejkande arbetare, unga, arbetslösa, pensionärer, egenföretagare och fattiga bönder deltog i demonstrationerna. De arbetande och arbetarklassen med sitt deltagande i strejken skickade motståndsstyrka till en anti-facklig politik och ett förkastande av de åtgärder som massgeneraliserar fattigdom och konsoliderar misär.

”Regeringen, Europeiska Unionen och monopolkapitalet ska känna sig oroade. För vi fortsätter och trappar upp vår kamp mot kriget som de deklarerat”, betonar PAME.

Massiviteten av strejken är ett steg framåt efter tvåmånaderskampanj av PAME och de stora demonstrationerna den första november.

PAME tar nu ansvar för att diskutera erfarenheter från de senaste kamperna, dra slutsatser och föreslå nya åtgärder för upptrappningen av kampen, uppger fackförbundet.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HAnKzlNnaEY[/youtube]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.