Filippa Reinfeldt får nytt jobb av familjen Wallenberg

Filippa Reinfeldt som under förra valperioden var sjukvårdslandstingsråd för moderaterna i Stockholms län fick av sina partivänner efter valet sparken som sjukvårdslandstingsråd trots att Alliansen behåller den politiska majoriteten i Stockholms landsting. Rent formellt skulle silkessnöret från Moderata Samlingspartiet för Filippa Reinfeldt kunna innebära att hon vid sina 47 års ålder skulle vara tvungen att anmäla sig som arbetslös hos Arbetsförmedlingen och genomgå dess i många stycken kränkande behandling. Nu är det dock ingenting som händer när man har ett sådant CV som Filippa Reinfeldt.

Hon har som största merit i sitt CV det faktum att hon låtit byggjätten Skanska bygga om och till Karolinska Sjukhuset för 14,5 miljarder kronor samtidigt som hon garanterat Skanska en hyra för det nya sjukhuset med 52 miljarder kronor av Stockholms läns landstings skattebetalares pengar. Förutom detta står hennes försäljning av S:t Görans sjukhus högt på hennes CV. Längre ner på listan finns givetvis alla de exempel på utförsäljningar och i vissa falla rena gåvor som hon delat ut till sina uppdragsgivare. Har man ett sådant CV går man inte lottlös ur ett tillfälligt nederlag.

Familjen Wallenberg som tidigare var mest intresserad avbilar, flygplan, kullager, telefoner, gruvor och skog har insett vilken ny marknad en så driftig kvinna som Filippa Reinfeldt på deras uppdrag öppnat på vid gavel och ser givetvis till att deras skyddslingar inte hamnar på obestånd.

Familjen Wallenbergs vårdföretag Aleris har därför beslutat att från och med 1 februari 2015 anställa Filippa Reinfeldt för att på skandinavisk nivå utveckla Investors verksamhet inom vårdområdet.

En av hennes nya arbetskamrater blir i detta arbete den före detta socialdemokratiske finansministern Per Nuder.

Den som tjänat husbondens röst väl går inte lottlös är familjen Wallenbergs signum och som nu återigen besannats.

Dock är det viktigt att för alla Stockholms läns skattebetalare och väljare att påpeka att det trots allt är så att en annan ordning är möjlig, en väg som kräver kamp och ett starkt kommunistiskt parti som inte ger vika för opportunismen.

Varje gång familjen Wallenberg anställer en före detta toppolitiker behöver SKP minst 500 nya medlemmar, detta är enda möjligheten för att få stopp på utplundringen.

Lars Lundberg
Gävle KAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.