KKE: ”Syriza främjar drogkulturen”

Medan Greklands Kommunistiska Parti (KKE) hedrade den antifascistiska segern den 9 maj med ett stort evenemang höll ”Vänster”partiet Syriza en festival för en avkriminalisering av så kallade ”lätta” droger i centrala Aten, uppger KKE i ett uttalande.

KKE:s partiordförande, Dimitris Koutsoumpas, understryker i uttalandet:
– De är så skamlös att de inte tvekar att organisera, på dagen för den folkliga antifascistiska segern, händelser som främjar drogkulturen och spridning av narkotika. På Syntagmatorget, med deltagande av centralkommittén för Syriza och dess ungdomsorganisation, var det ett evenemang för den fria rörligheten för hasch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.