Stora demonstrationer idag i hela Grekland

Idag ägde stora demonstrationer rum i Aten och mer än 40 andra städer i hela Grekland mot ett nytt åtstramningspaket som den grekiska regeringen (SYRIZA-ANEL) tillsammans med EU, ECB och IMF med stöd av alla de borgerliga partierna i Grekland röstar igenom ikväll i det grekiska parlamentet.

Cirka 30 000-40 000 människor demonstrerade I Aten med PAME (den radikala fackföreningsfronten som kommunisterna är aktiva i).

Kampen fortsätter överallt! Många solidaritets- och kampkommittéer bildas i alla grekiska städer redan, som kommer att stödja alla som kommer att ha problem med vräkningar och så vidare samt att försvara sig mot alla angrepp från staten och kapitalet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.