Ryska arbetare firade Fackliga världsfederationens 70:e årsdag

Den 18 september hölls ett möte I Moskva mellan fackförbundets aktivister och Moskvaregionens arbetarrörelse med anledning av Fackliga världsfederationens 70:e årsdag. Initiativtagarna och huvudorganisatörerna av mötet var aktivisterna från klassunionens största fackföreningsorganisation i Moskva ”Arbetets försvar fabrik Metrovagonmash”.

Fackliga Världsfederationens heroiska utvecklingsväg berättades av Yuri Vinkov, medlem av Kazakstans centralkommittés klassorienterade fackförbund Zhanartu (Fackliga världsfederationen) och officiell representant i Ryssland. Roman Osin från Ryska kommunistiska arbetarpartiet var ordförande för mötet. Det rapporterar Fackliga världsfederationen på sin hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.