500 fackföreningar organiserar demonstrationer mot regeringen

GREKLAND. Demonstrationer organiserade av Alla arbetares militanta front (PAME) kommer att äga rum i dussintals grekiska städer på torsdag den 22 oktober, mot den nya vågen av angrepp från koalitionsregeringen SYRIZA-ANEL.

Demonstrationerna arrangeras som ett svar mot avskaffandet av social trygghet, extrema beskattningar av folket, höjningen av pensionsåldern, uppsägningar, privatiseringar med mera.

Samtidigt förbereder styrkorna i de klassmedvetna fackföreningarna en generalstrejk den 12 november som svar gentemot regeringens politik. Mer än 500 fackföreningar, studentorganisationer, kvinnoorganisationer, egenföretagare och småjordbrukare har hörsammat kallelsen från PAME.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.