Svensk media låtsas om ingenting, döljer mutan

Svensk media tar helt tydligt sina uppdrag från monopolen och verkar under dem. Monopolen, tillika statsmakten består i Sverige av främst 7 familjer, därefter 48 andra familjer som äger hela landet, inklusive median och den regering vi begåvats med.

Monopolen styr naturligtvis innehållet i dagstidningar, radio och TV. Anledningen till detta är inte att strypa informationsflödet, däremot flödet av fakta till samhället- allt det som grundar sig på att monopolens affärs-kopplingar och affärs-kontrakt inte tål dagsljus. Som i fallet med Turkiet nu senast.

Vad gäller demokrati och yttrandefrihet är det något som endast finns på papper och i lagböckernas dammiga sidor.

I verkligheten har monopolkapitalistens ord upphöjts till lag, resten kan betecknas vara munväder, för manipulation av den svenska arbetarklassen i det lilla Sverige.

Den ”folkvalda” regeringen går också i monopolens sold när det gäller att använda; å ena sidan ”den dåliga ekonomin” och landets stora arbetslöshet för att inte ge en chans till att höja arbetarnas reallöner och folkets levnadsstandard. Å andra sidan använder regeringen på givna order 27 miljarder kronor som muta till den korrupta AKP-regimen i Turkiet. Dessa pengar i Erdogan-regimens händer, kommer väl till pass för fortsatt understöd till ISIS och andra av USA:s och EU:s legoknektar och terrorister, för att hämta ”hem” oljefaten från både Syrien och Irak att rena i turkiska raffinaderier. Tillika ska ju flyktingarna gömmas undan i denna smutsiga hantering där den svenska staten är i maskopi med USA/EU- imperialismen.

Svensk medias ”journalistkår” under staten och kapitalet, EU och NATO har dubbel moral, hur ska man annars förklara dess tillvaro?

Kjell Bygdén

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.