Anonymous släckte ner Svenska Motståndsrörelsens webbsida

Över 30 nazister från Svenska motståndsrörelsen frihetsberövades i Stockholm under lördagen efter att de gått till attack mot polisen. Senare under kvällen släckte Anonymous ner naziorganisationens webbsida.

Anonymous har exempelvis avslöjat korrumperade politiker och släckt ner 1 000-tals sidor tillhörande Islamistiska Staten. I ett meddelande på Facebook, efter att Anonymous släckt ner SMR:s webbsida, skrev gruppen: ”Screw you, Hitler fan-boys”.

Den militanta naziorganisationen Svenska Motståndsrörelsen har gjort sig ökänd för attentat, hot och våld mot privatpersoner. Vid 01-tiden på söndagen var nazisternas sida fortfarande inte nåbar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.