En klassmedveten tidning!

Läs RiktpunKt - En kommunistisk månadstidnings som ger dig värdefull kunskap

Azovs fascistiska militanter attackerade Ukrainas Kommunistiska Partis presskonferens

Sekreteraren för Ukrainas Kommunistiska Parti (CPU) Petro Symonenko och dennes presskonferens attackerades i förra veckan av Azovs fascistiska militanter. Ukrainas Kommunistiska Partis internationella avdelning rapporterade att presskonferensen hölls av partiets förste sekreterare Petro Symonenko som attackerades av Azovs fascistiska militanter. Presskonferensen hölls för övrigt i nyhetsbyråns byggnad som attackerades av 30 fascistiska militanter från Azov. Petro Symonenko hade anordnat en konferens med titeln ” Regeringen var de som började med repressionen mot ledarna och aktivisterna i kommunistpartiet.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.