SKP Uppsala 1 år!

I dagarna hölls årsmöte i Uppsala. Det innebär att Sveriges Kommunistiska Partis grundorganisation i Uppsala fyller ett år.

Det har varit ett intensivt år där en stabil grund för organisering av kommunister i Uppsala lagts. SKP Uppsala har under året växt både kvantitativt och kvalitativt. Flera nya kamrater har valts in som medlemmar och två kurser i kommunism har genomförts samtidigt som fortbildningar inom en rad olika områden slutförts. Bland aktiviteterna under året märks särskilt mobiliseringen mot världlandsavtalet, protester mot hyreshöjningar i Eriksberg, 1:a-majfirande, de otaliga affischeringarna och stark närvaro på sociala medier.

Årsmötet slog fast ny strategi och nya mål för 2017 då SKP Uppsala kommer ta nya bestämda steg framåt i byggandet av det kommunistiska partiet i Uppsala och i Sverige. Vi möter det nya året med brinnande hat mot det klassamhälle som sliter isär världen runt omkring oss. Vi kliver in i 2017 med en kampvilja för socialismen, för det samhälle som garanterar oss uppfyllandet av alla människans moderna behov.

SKP Uppsala
uppsala.skp.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.