En energikick

Ibland tycker jag behöver en energikick. En politisk energikick. Då går jag bara in på Connolly Media Group och lyssnar och tittar på några program, och jag fylls genast av en ny energi. Kamrater som ser ut som helt vanliga människor. Och inte som gröna gubbar från rymden som borgarna vill skrämma väljarna med.

Connolly Media Group produceras av det irländska kommunistiska partiet – CPI. På webbsidan finns kortfilmer, debatter, reportage, interjuver, musik, dokumenterar och med mera ur kommunistiskt (och irländskt!) perspektiv. Lättast att nå genom googla på irish communist party och klicka på länken ’Connolly Media Group’ och vips är ni inne! Det är bara att väja program efter nästan tre års arbete. Det är alltid roligt att se hur andra kommunister arbetar och man får en extra fin energi av våra irländska kamrater. Ett måste är nog att man något så när behärskar engelska.

Kerstin Stigsson

En tanke på “En energikick

  1. Jo, jag förstår dig. Folk tänker oftast på vänstern idag som ungdomar med skrikigt grönt hår och piercingar, det är nog vi i den äldre generationen som ser mer ut som vanligt folk! Inte för att det är något fel att a roliga färger i håret, man måste ju få utforska och prova sig fram lite i ungdomen. Själv utforskade jag och provade dåliga saker jag ångrar än idag ochhade det varit en rolig frisyr skulle det varit mycket bättre enligt mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.