Skydda de demonstrerande flyktingarna

Vuxna till Medborgarplatsen i Stockholm
19/8 klockan 13-17

Den högerextrema organisationen Stå upp för Sverige har för avsikt hålla en sammankomst på Medborgarplatsen den 19 augusti klockan 13-17. På deras hemsida finns diverse våldshot och avskyvärda kommentarer om de afghanska unga flyktingarnas sittdemonstration på samma plats. Mötestillståndet för Stå upp för Sverige bestrids av nätverket ”Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar”, men det är stor risk att deras arrangemang ändå får hållas. Samtidigt påannonserar Kämpa Stockholm en aktion på platsen under samma tid. 

I ljuset av detta vädjar de demonstrerande ungdomarna till vuxna som sympatiserar med deras demonstration att finnas på plats under den aktuella tiden – har du möjlighet gör du en viktig insats genom att gå dit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.