Solidaritet med de franska arbetare som uppmanade till strejk

Fackliga världsfederationen (FVF), (på engelska World Federation of Trade Unions, WFTU) representerar mer än 92 miljoner arbetare i 126 länder världen över upprepar sin internationalistiska solidaritet med de franska tjänstemän och alla de arbetare som uppmanade till strejk den 10 oktober.

I egenskap av internationell klassorienterad fackföreningsrörelse stödjer vi protesterna och kraven från alla Frankrikes arbetare mot arbetslagens reform, nedskärningarna och attacken på deras sociala rättigheter och förvärvade rättigheter.

Vi uppmanar Frankrikes arbetare att slå ihop sina röster med deras strejkande kollegor och att samordna deras kamper för att ta itu med EU:s och den franska regeringens arbetarfientliga åtgärder.

Kampen fortsätter!

Fackliga världsfederationens sekretariat
wftucentral.org

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.