Den palestinska aktivisten Ahed Tamimi tackar Fackliga Världsfederationen för stödet och solidariteten

Den 17-åriga palestinska aktivisten och antiockupationsmotståndaren Ahed Tamimi uttrycker i ett videomeddelande sin tacksamhet till Fackliga Världsfederationen (FVF) för det stöd och den solidaritet hon och hennes familj fått.

”Jag tackar Fackliga Världsfederationen för det stöd och den solidaritet som visades mig, och för att man fortsätter på den inslagna vägen och visar stöd för den palestinska frågan och solidaritet med alla de politiska fångarna. Vi hoppas att se er på den internationalistiska kongressen som kommer att äga rum i Ramallah”, säger Ahed Tamimi i sitt videomeddelande.

Kongressen som kommer att anordnas av fackorganisationen the General Union of Palestinian Workers och Fackliga Världsfederationen kommer att hållas i Ramallah på Västbanken den 1 oktober 2018.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.