Kommunisternas förstanamn: Lars Lundberg (video)

Lars Lundberg står på första plats på kommunisternas lista till EU-valet. Han är en mångårig facklig aktivist och kommunist, med stor erfarenhet av byggbranschen och hur byggarbetarna drabbas av den offensiv som kapitalet genomfört inom branschen, med lönedumpning och utsatthet som följd.

En röst på Sveriges Kommunistiska Parti är en röst mot de konstanta försämringar som inte bara byggarbetarna stöter på, men som drabbar arbetarklassen i hela landet. Det är ett ställningstagande mot hela det system som tvingar folket ner i fattigdom för att några få ska kunna öka sin profit. Det är en markering mot både EU och kapitalismen, samtidigt som det är ett uttryck för en längtan efter en bättre värld.

Rösta därför på Sveriges Kommunistiska Parti den 26 maj!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.