Kommunisterna i Lund uppmärksammar internationella kvinnodagen

INRIKES Under lördagskvällen har Sveriges Kommunistiska Parti i Lund hängt upp banderoller med parollen ”Ingen klasskamp utan kvinnokamp” med syftet att uppmärksamma internationella kvinnodagen. Banderollerna hängdes upp vid förorten Klostergården och vid Lunds centralstation.

Missa inte det digitala arrangemang som SKP och SKU ordnar via Zoom 19:00 ikväll. Både partiet och ungdomsförbundet kommer att presenteras och talarna kommer att beröra allt från de kommunistiska klassikerna till kvinnans situation idag.

Missa inte! Länk till Zoom-mötet: https://us02web.zoom.us/j/89981756083

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.