Fascisternas nya allierade – coronaförnekare

INRIKES Lördagen den 15e maj samlades runt 150 personer för att demonstrera i Kungsträdgården, Stockholm. Demonstranterna bar plakat som vände sig mot bland annat emot coronavaccin och 5g.

Expo kunde avslöja att arrangörerna bakom demonstrationen har bakgrund i den fascistiska gruppen ”Mynttorgsaktivisterna”.

Att fascister hittat nya vänner i konspiratoriska och nyandliga miljöer är inte så förvånande som man först kanske tror. Fascismen har alltid pekat ut fiender genom komplexa konspirationsteorier.

Ett exempel på fascisters galenskap är att Rudolf Hess, en av Hitlers närmsta män, flög ensam till Storbritannien för att mäkla fred. Hess trodde det var möjligt att få till en fred mellan Storbritannien och Nazityskland på ett specifikt datum, då 6 planeter stod på rad i vårt solsystem. Britterna tillfångatog honom givetvis efter att han hoppat fallskärm ner på en åker i Skottland. Hess visade sig vara paranoid, och begärde bland annat nya måltider när han satt i fångenskap eftersom han påstod att maten skulle vara förgiftad.

Hanna Ater

Läs mer: Coronaprotest i Stockholm (Expo) »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.