Valkampanj i Burlöv

VAL 2022 Under dagen delades en större mängd flygblad från SKP ut till hushållen i Burlövs kommun.
 
Flygbladet handlar i huvudsak om att partiet ställer upp i kommunalvalet samt lägger fokus på de lokala frågor vi driver. Under utdelningens gång hamnade utdelarna i intressanta samtal om allt från det kommunala bostadsbolaget till Sveriges medlemskap i NATO. Under helgen fortsätter aktiviteterna i kommunen, målsättningen är att alla i Burlöv ska veta att det finns ett kommunistiskt alternativ att rösta på i kommunalvalet. 
 
Vill du stödja SKPs valarbete? Swisha valfritt belopp till 123 557 00 15. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.