SKP:s valflygblad på andra språk

VAL 2022 Nu kan den som vill läsa om SKP på andra språk gå in på partiets valhemsida och titta under rubriken ”Valflygblad” där man kan ladda ned valflygbladet som pdf-fil på arabiska, engelska eller spanska (ja, och på svenska förstås). I valflygbladet hittar man presentationer av  partiets tre toppkandidater och korta sammanfattningar av SKPs ställningstaganden i viktiga frågor. Här finns också kontaktadresser för den som vill veta mer eller delta i valarbetet.

Den som vill kan också klicka sig runt på valhemsidan och hitta mer information om vår politik eller historia och dessutom få en del  myter om kommunsimen avslöjade – exempelvis den att det skulle vara bortkastat att rösta på SKP eller att man måste hålla med om alla detaljer för att kunna aktivera sig i partiet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.