Valkampanjen rullar vidare i Burlöv i Skåne

VAL 2022 I skånska Burlöv där kommunisterna ställer upp i kommunalvalet rullar valrörelsen på för fullt. Utdelning nummer två till kommunens invånare har precis dragit igång.

Under gårdagen har också valplakaten hängts upp runt om i kommunen. Vid Burlöv Center, stadens köpcentrum, finns SKP:arna på plats så ofta det går för att samtala om det kommunistiska alternativet i valet. Inte oväntat handlar diskussionerna ofta om bostadssituationen på orten där hyresgäster har hotats av vräkning från sina hem när en privat fastighetsägare säljer ut sina hus, samtidigt som kommunen inte vill köpa upp fastigheterna och garantera sina invånare en bostad. SKP har engagerat sig i frågan, något som många av Burlövs invånare vet och är positiva till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.