Valaktiviteter i Burlöv

 
VAL 2022 Under veckan har kommunisterna vid flera tillfällen befunnit sig utanför Burlöv Center, i Skåne. SKP ställer upp i kommunalvalet i kommunen, och partiets aktivister var på plats för att diskutera politik och det kommande valet.
 
Många bra diskussioner har förts och flera uttryckte sin uppskattning över den verksamhet vi tidigare bedrivit, som solidaritetsmanifestationen för en vräkningshotad familj. Flera av dem vi pratat med säger också att dom ska rösta på SKP i valet och tycker det är positivt att det i detta kommunalval nu finns någon som står på vanligt folks sida.
 
Nästa utåtriktade aktivitet i Burlöv är på lördag 3 september. Då genomförs Burlövsfesten, en festival för hela kommunen. SKP kommer att delta med informationsbord och några av partiets kandidater och SKU kommer att finnas på plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.