Valkampanjen i Arvika

VAL 2022 Valkampanjen går in i slutskedet och aktiviteten är hög! SKP var ute och bedrev valarbete på Arvika Torg nu i helgen. Valmaterial delades ut och det blev en hel del intressanta diskussioner. Man hörde också glada tillrop och många tilltalades av vårt budskap om en mer rättvis värld där vi delar lika på våra rikedomar, berättar SKP:arna.
 
Många gillar vår vision om ett samhälle där vi gemensamt och demokratiskt planerar produktionen i enlighet med människors välbefinnande och med hänsyn till vad klimatet klarar av. Även om kommunismen för tillfället tyvärr är en liten rörelse i Värmland så bådar detta gott inför framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.