Kamp för reella lönehöjningar – mot prishöjningar!

FACKLIGT Kampen för reella lönehöjningar och mot prishöjningar fortsätter, och SEKO Tunnelbanan klubb 111 uppmanar till deltagande i

Ny demonstration lördagen den 25 mars. Samling Norrmalmstorg kl .14.00, avmarsch kl. 14.45 mot Norra Bantorget.

Fackklubben skriver i sitt upprop ”I februari hade vi rekordhög inflation på mer än 12 procent! Matpriserna skjuter i höjden och en tredjedel av barnfamiljerna har svårt att klara situationen. Det är i sådana tider som vi måste gå samman för att försvara oss för att arbetsgivarna inte ska vältra över sina kostnader på oss. LO-ledningen och facken inom industrin med låga lönekrav på 4,4 procent har precis motsatt effekt – det innebär att de rikas vinster försvaras på vår bekostnad och skickar signalen att vi är beredda att sänka våra löner utan strid”. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.