Demonstration i Stockholm 5 november till stöd för Palestina

INRIKES Demonstration till stöd för det palestinska folket söndagen den 5 november, samling kl 12.00 vid Odenplan, Stockholm. Demonstrationen går sedan till  Norrbro.
 
Visa din solidaritet med det palestinska folket mot Israels massaker i Gaza med stöd av EU, NATO och USA. Hittilss har mellan 5000 och 9000 människor dödats i attackerna – säkra siffror saknas på grund av den omfattande förördelsen. Tiotusentals är skadade och ännu fler är hemlösa och på flykt. Grundläggande förnödenheter som mat, rent vatten och el saknas på grund av Israels blockad, och även flyktingläger bombas. De människor som flytt söderut efter Israels krav på evakuering utsätts även de för bombningarna.
 
SKP och SKU kommer  att delta.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.