Israeliskt missilangrepp mot Damaskus internationella flygplats

UTRIKES Israeliska missiler har skjutits mot Damaskus flygplats, bara 30 timmar efter att flygplatsen öppnats efter en liknande attack förra månaden. Enligt den syriska nyhetsbyrån SANA rapporterar att det syriska luftförsvaret kunde skjuta ner de flesta missilerna.

Under den sena söndagseftermiddagen angreps den internationella flygplatsen i Damaskus av israeliska missiler, som ska ha kommit från de ockuperade Golanhöjderna. En liknande attack riktades mot flygplatsen för en månad sedan, vilket tvingade den att stänga. Den nya israeliska attacken genomfördes bara 30 timmar efter att flygplatsen öppnat igen, efter den förra attacken.

Det syriska luftförsvaret kunde skjuta ner de flesta missilerna, men några kom igenom och orsakade vissa materiella skador. Inga människor ska ha skadats eller dödats i attackerna.

Flygplan på väg till Damaskus var istället tvungna att landa i Latakia eller Aleppo.

En tanke på “Israeliskt missilangrepp mot Damaskus internationella flygplats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.