Stor demonstration för Palestina i Stockholm i söndags

SKU, PARTIET Människorna som deltar i protesterna mot Israels krig mot Gaza blir bara fler och fler i Stockholm. Över 10 000 gick ut på gatorna under söndagen i solidaritet med det palestinska folket, i kampen mot sionismen och de brott mot mänskligheten som begås just nu i Gaza.

Ännu en gång var SKU och SKP på plats för att visa vårt stöd, med både banderoll och flygblad i hand! Det flera hundra meter långa demonstrationståget slingrade sig genom Stockholms gator från Odenplan till Norrbro, utanför riksdagen och slottet. Där framförde bl.a. Grekiska föreningens Giannis Konstantis framföra ett tal, där den grekiska statens roll i NATO och dess stöd till sionistiska Israel betonades.

Nästa demonstration i Stockholm äger rum den 12 november kl.13:00, vid Norrbro.

En tanke på “Stor demonstration för Palestina i Stockholm i söndags

  1. Ännu ett förkastande av den rasistiska sd-moderata regimen ! helgensdemonstrationsrörelsen för Palestina tar fart och utgör den första organiserade massoppositionen mot den rasistiska regeringens politik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.