SKP:s kampfond når inte riktigt målet för januari

PARTIET Insamlingen till partiets kampfond stämdes av den 20 januari. Inledningsvis vill vi tacka de som väljer att stödja partiet. Vi kan dock konstatera att vi inte riktigt når upp till målet för perioden, vi stannade på 89%, vilket på årsbasis gör att vi hitintills uppnått 7,4% av årets mål. Januari brukar betraktas som årets fattigaste månad, så resultatet kan ha sin förklaring. 

Partiet växer och vi kan därför bättre nå ut bland folket, men mer agitation betyder också större kostnader och vi behöver stärka partiets ekonomi. Inom kort ska mobilisering för vår grundkurs dra igång och därefter följer en valkampanj i samband med EU-valet. När vi bygger ut den kommunistiska rörelsen i landet så gör vi det med egna krafter. Vi erhåller inga bidrag från staten. Vi har endast våra medlemmar och sympatisörer att förlita oss på – det är ni som möjliggör att vi kan fortsätta gå framåt.

Nästa avstämning är den 20 februari. Vi hoppas då på att nå en bit över uppsatt mål.

Vill du bidra till att stärka kommunisterna?

Ge ett bidrag till partiets kampfond,  just ditt stöd behövs, vare sig det är litet eller stort. 

Du kan sätta in ditt bidrag via din bank på
PG: 421 53 84-1 eller BG: 636-7080, eller swisha till nummer 123 557 00 15.

En tanke på “SKP:s kampfond når inte riktigt målet för januari

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.