Israel öppnar eld mot civila som väntar på förnödenheter – igen

UTRIKES Den israeliska ockupationsmakten har återigen öppnat eld mot en människomassa som väntade på humanitär hjälp. Angreppet skedde på samma ställe som förut, vid Kuwaitrondellen i norra Gaza.

Medan de svältande människomassorna samlades vid rondellen för att vänta på humanitär hjälp som skulle släppas från luften men möttes istället av israeliska pansarvagnar och stridsflyg som öppnade eld mot dem. Enligt Gazas hälsoministerium ska 19 personer ha dött i attacken.

Det är inte första gången som den israeliska terrorn riktas mot civila som väntar på förnödenheter. Flera gånger tidigare har ockupationssoldater beskjutit civila på samma sätt, vilket lett till flera hundra människors död.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.