Man omkom vid arbete på vattenkraftstation

INRIKES Döden på arbetsplatserna fortsätter. En man i 75-årsåldern hade anmälts saknad i samband med arbete vid vattenkraftstationen i Åshammar utanför Sandviken, och har under söndagen påträffats död. Mannen påträffades i ett vattendrag nära räddningstjänstens sökområde, och vad som egentligen hänt är ännu oklart.

Det var mannens arbetskamrater som slog larm halv åtta på lördagskvällen när han saknades och inte återvände till gruppen, och man befarade redan då att han drunknat. Polisen misstänker inget brott, säger man.  Att människor arbetar med farliga uppgifter långt efter pensionsåldern, utomhus och i mörker, och att säkerheten måste ha brustit för att man ska kunna drunkna på arbetsplatsen är naturligtvis inget brott i dagens samhälle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.