Avslöjande av ursprunget till de så kallade Panama-dokumenten

Wikileaks hävdar att Washington ligger bakom de nyligen läckta Panama-dokumenten och som finansieras av den amerikanska byrån för internationell utveckling, USAID, med miljardären George Soros som drivande. Soros som är god för c:a 240 miljarder kronor vill med denna manöver dölja sina – och andra stormrika amerikaners finansiella förehavanden. Att märka är att inga amerikanska miljardärer finns på Panama-dokumentens listor.

Den amerikanska regeringen för avsiktligt en politik för ekonomisk destabilisering i hela världen, och denna läcka tjänar detta syfte, enligt en tysk journalist och författare.

USA förbereder sig nämligen för att starta en superstor finanskris som hårt skall drabba befolkning och länder i hela världen utanför USA. Syftet är att leda in enorma finansiella tillgångar från befintliga skatteparadis till nya skatteparadis – i USA, fast man redan har egna i Nevada, Wyoming och Delaware. Därmed tänker USA sig ensam kunna behärska hela världens finansiella och ekonomiska förehavanden. De arbetar redan frenetiskt med att, i första hand, undergräva den kinesiska ekonomin, men världens sansade expertis tror att de kommer att misslyckas.

Fattiglapp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.