En insändare som inte kom in i Östran

Jag läste en artikel i Dagens Nyheter om att Ryssland ligger bakom bränderna vi ser natt efter natt i våra flyktingboenden. Även NATO tycks ha den uppfattningen.

Jag brukar inte skriva hatinlägg men nu gör jag det. Men ni måste hjälpa mig. Jag tror nämligen inte att jag hatar Ryssland nog mycket trots att både NATO och DN gör allt för att trigga mitt hat. Jag har nämligen svårt att ta in propaganda utan verkighetsbakgrund från vilket håll den än kommer.

Ja, ryssen är hemsk. FSB har gett order om denna brand och en stackars svensk yngling som inte vågade annat har tänt på. Så kanske det var. Eller var det så att han inspirerades av rysk propaganda och därigenom fann denna handling legitim. Allt faller på sin orimlighet. Jag läser mycket och jag har aldrig stött på propaganda av det slaget från ryskt håll, då möjligen om Sverigedemokraterna kan kallas för ryska. Däremot vet jag att Ryssland tar emot hundratusentals flyktingar från Ukraina. Människor som flyr för sina liv från en nazistisk regering. Det har jag aldrig läst om i DN förstås. Inget ont om DN, man biter väl inte den hand som göder en. I dessa tidningskrisens tider så är man väl beroende av de summor man får in för att göda vårt hat till ryssen. Utan media inga krig har någon klok yttrat, men det var inte jag som sade det så nu ska jag försöka att hata ryssen, för jag vill ju nämligen kallas för rumsren.

Astrid Boman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.