Lössen utrotar sig själva

Sverigedemokraterna i Örnsköldsvik har trots sina tre platser i kommunfullmäktige inte gjort nåt större väsen av sig förrän nu. Men då gör man det med besked.

På lokalgruppens hemsida fanns en text som gjorde att till och med toppgardet inom SD fick skrämselhicka. I korthet stod följande:

“Feministernas förtryck av män och maskulinitet leder till självmord, pojkar får ADHD-medicin för att bli mer lika flickor och offentliga häxjägare tvingar vanligt folk till självcensur.”

Skulden till att det ser ut som det gör ges ”Kulturmarxismen” inom etablissemanget.

Kulturmarxismens anhängare beskrivs som ”sociala rättvisekrigare, politiskt korrekta och feminister” som ”skapar artificiella konstgjorda motsättningar mellan människor och klasser”.

Deras definition på människorna inom Kulturmarxismen är ”tanklösa nyttiga idioter inom den akademiska världen”, som skapar motsättningar i världen helt godtyckligt.

Kulturmarxismen anklagades i texten för att utöva sin makt genom att ”ge godtycklig offerstatus till olika grupper och rangordna grupperna baserade på hur förtryckta dom antas vara.”

Enligt Ö-viks SD återfinns ”kvinnor, svarta, HBTQ personer, romer, muslimer, flyktingar, etc” högst upp på diskrimineringslistan.

Längs ner på listan återfinns enligt SD ”vita heterosexuella medelålders män som getts etiketten patriarkatet.

Debattinlägget gav en rad förslag på lösningar och förhållningssätt för att individen ska klara sig bättre i det dagliga livet.

Den som har ”vänsteraktivister som vänner” eller en ”arbetsplats full med sociala rättviseideologer” fick rådet att helt enkelt sluta träffa vännerna och sluta lyssna på folk på jobbet som har andra åsikter.

”Om du inte bryr dej om att bli kallad trångsynt, rasist, sexist, kvinnofientlig, homofob, islamofob, etc. så är det inget dom kan göra mot dej. Ta det med en klackspark”, var rådet från Sverigedemokraterna.

Texten tog också upp människors kön och sexualitet. Här har Ö-viks SD en rak och enkel lösning: ”Referera aldrig till en man med peruk och klänning som en kvinna. Referera aldrig till en kvinna med identitetsproblem som transsexuell. Dom är det naturen gjort dom till”, slog partiet fast.

I deras värld ska män vara män och kvinnor vara kvinnor. Transsexuella människor finns inte. Könen är givna av naturen och inget kan förändra denna ”medfödda biologiska verklighet”.

”Ingen social rättvisa och önsketänkande kommer någonsin kunna reversera deras genetiska anlag”, skrev partiet om de som inte passar in i SD-normen.

Sverigedemokraterna centralt och i synnerhet deras partiledning och riksdagsgrupp som kämpar för att få komma in i stugvärmen bland de andra partierna och gör tappra försök att framstå som rumsrena, skrädde inte orden efter detta.

Ö-viksavdelningen är nu upplöst av SD:S partistyrelse och nu utreds om partimedlemmarna ska uteslutas, säger deras riksdagsmannen Johnny Skalin, för övrigt Västernorrlands distrikts presstalesman. ”Delar man inte våra grundvärderingar är man inte välkommen i partiet” säger han. Han betonar även att partiet bestämt tar avstånd från dylika åsikter……

Men handen på hjärtat, vem kommer att sakna dom? För min del säger jag bara kyss mig där ryggen slutar och byter namn. Detta, och andra fascistiska, rasistiska ultrahögeråsikter och åthävor är ganska exakt de åsikter som SD är uppbyggd kring. Nån som har en annan åsikt?

Det behövs fler kommunister bland de folkvalda, det är en sak som är säker!

Mats Hedell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.